Pool sommerhus - Vester Husby 2

Stråtækt swimmingpoolhus beliggende i Vester Husby, et attraktivt og velbesøgt ferieområde, kun 20 km nord for Søndervig.

Det 215 m2 store poolhus er bygget i 1992 og ligger på en 5000 m2 stor grund, så der rigeligt plads til at udfolde sig både inde og ude. Sommerhuset er indrettet og udstyret til 15 personer (seks soveværelser og tre badeværelser), så det er særdeles velegnet til 2 eller 3 familier samtidig. 

Soverum fordeler sig således: 4 soveværelser med dobbeltsenge, 1 soveværelse med 2 etagesenge, 1 soveværelse med 1xetageseng og 1 enkelt seng.

Husets poolafdeling er stor og rummelig. 19 m2 pool med modstrømsanlæg og rutchebane samt spabad. Fra poolafdelingen såvel som fra stuen er der adgang til stor lukket solgård, hvor I ugeneret kan nyde ferien. Via det store vinduesparti mellem stue og poolafdeling kan der holdes øje med børnene, mens de tumler sig i vandet alene.

Medbring egen pc og der er adgang til trådløs netværk.

Husdyr er velkomne.


Bemærk at vi har fredag som fast skiftedag, hvilket betyder at weekendleje (fra fredag kl 15 til søndag kl 13) er muligt hele året.
Derudover tilbyder vi midtuge-udlejning (fra mandag eftermiddag til fredag morgen) til priser fra 1.500 kr.

 

Se aktuelle priser og ledige perioder her

Faciliteter:
19 m2 swimmingpool
Spabad
Sauna
Trådløst internet - medbring egen pc
Brændeovn
Tv / Parabol / DVD / Video / Stereo
Opvaskemaskine
Vaskemaskine og tørretumbler
Babyseng og babystol
Varmepumpe/aircondition
 

Afstande:

Strand - 1500 Meter
Indkøb - 2000 Meter
Ringkøbing - 25 Km