Sommerhus Søndervig

Huset er solgt og udlejes ikke længere privat. I stedet kan det lejes her : Sol & Strand

Området Klegod er placeret mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord og beliggende ca. 3 km. fra den populære badeby Söndervig. Her finder du dette dejlige sommerhus med egen indendørs swimmingpool.

Huset er på hele 144 m2 og bygget i 1986. Huset er løbende vedligeholdt - senest i 2008 med et helt nyt badeværelse. Huset består af en stor stue, åbent køkken, fire soveværelser og et 40 m2 stort poolrum med en 15 m2 swimmingpool og en infrarød sauna. 

I alt er der plads til 8 personer. Sovepladserne fordeles således: 2 værelse med dobbeltsenge og to værelser med etagesenge.

Huset er udstyret med alle tænkelige hjælpemidler, så som opvaskemaskine, mikroovn, komfur med varmluftsovn og vaskemaskine. Derudover er der i stuen et 32" LCD, digital parabol med både tyske og danske kanaler, video og dvd. I "Master bedrom" er der også et tv med dvd og på det ene børneværelse er der en playstation2.

Huset har brændeovn samt energisparende varmepumpe til rum-opvarmning samt opvarmning af swimmingpool. Det betyder at elforbruget ligger væsentlig under forbruget for tilsvarende poolhuse.

Huset er udenfor omgrænset af to terrasse-arealer. En østvendt terrasse med udsigt ud over Ringkøbing Fjord, hvor man kan nyde morgensolen og en vestvendt terrasse med hvor man kan nyde eftermiddags- og aftensolen. For børnene er der gynge og sandkasse samt god plads til leg og boldspil. 

Husdyr er ikke tilladt !


Bemærk at vi har fredag som fast skiftedag, hvilket betyder at weekendleje (fra fredag kl 15 til søndag kl 15) er muligt hele året.

 

Se aktuelle priser og ledige perioder her

Faciliteter:
15 m2 swimmingpool
Infrarød sauna
Brændeovn
Tv / Satellit / DVD / Video / Stereo
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Barneseng + Trip trap stol
Varmepumpe / Aircondition
Playstation2 + 5 Spil
Trådløs internetadgang
 

Afstande:

Strand - 1200 Meter
Indkøb - 1000 Meter
Ringkøbing - 12 Km